Contact

FAQ

Hoe schrijf ik mijn kind in?

Onze inschrijvingen starten in het begin van het schooljaar. U kan uw kind inschrijven door ons inschrijvingsformulier in te vullen. Eens de betaling is ontvangen, is uw kind officieel ingeschreven voor dat jaar!

Wanneer is het kamp?

Elk jaar verlaat Chiro Schaarbeek haar thuishaven om elders in het land op kamp te gaan! Dit kamp vindt plaats in de periode van 14 tot 20 juli. Voor Aspi’s is dat van 12 tot 20 juli!

Moet mijn kind een uniform aandoen?

Om zo herkenbaar mogelijk te zijn in groep, wordt het dragen van een uniform sterk aangeraden. Voor kinderen onder de 12 jaar wordt er verwacht dat ze het kleurenpatroon beige short en blauw hemd of rood t-shirt volgen. Elk jaar vindt er ook een ruilbeurs plaats waar ouders hun oude kleren kunnen verkopen en nieuwe/tweedehandskleren kunnen aankopen.

Ben ik verzekerd?

Het ingeschreven kind en de daarbij betrokken ouders zijn verzekerd voor ongevallen tijdens de Chirozondagen. Het bedrag van uw verzekering zit in het inschrijvingsgeld. Als er een ongeluk zou gebeuren, worden ouders meteen op de hoogte gebracht. Voor meer info zie ‘Algemene Privacyverklaring‘.

Kunnen wij jullie lokalen huren?

Jammer genoeg zijn onze lokalen niet geschikt om verhuurd te worden. We verwijzen jullie voor het huren van een lokaal voor overnachting of activiteiten graag door naar Gewest Ket of andere jeugdbewegingen in of rond Brussel!

IS er een wachtlijst?

Chiro Schaarbeek werkt voor de inschrijvingen met een prioriteitssysteem. Kinderen die vorig jaar ingeschreven waren krijgen voorrang. Andere kinderen worden op een wachtlijst gezet en krijgen hun plaats als er nog plek over is. De wachtlijst wordt op basis van datum van inschrijving opgesteld en start pas vanaf de officiële inschrijvingen.

Socials

Contactformulier

Enkel als u wenst gebeld te worden